TASKI TAPI SHAMPOO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΛΙΩΝ 5ΛΤ. …………………..01.02.207

Συµπυκνωµένο σαµπουάν χαλιών για τον ενδιάµεσο καθαρισµό όλων των τύπων χαλιών, µοκετών και ταπετσαριών. Ενσωµατώνει τη νέα τεχνολογία ONT για αποτελεσµατική εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσµών, απελευθερώνοντας ένα ευχάριστο άρωµα που διαρκεί.
Πλεονεκτήματα :
  • Άριστη απόδοση καθαρισµού.
  • Μείωση του χρόνου στεγνώµατος.
  • Ασφαλές για χρήση σε οποιοδήποτε είδος χαλιού ή µοκέτας.
  • Μπορεί να χρησιµοποιηθεί τόσο για ξηρό όσο και υγρό καθαρισµό.
  • Αδρανοποιεί τα µόρια δυσοσµίας και επαυξάνει τη δράση του αρώµατος.

 

Εφαρµογή:

Καθαρίστε το χαλί µε απορροφητική µηχανή και αποµακρύνετε τους λεκέδες.
Μέθοδος ξηρού αφρού: Χρησιµοποιώντας τον αφροπαραγωγό TASKI Swift 35 ή µια περιστροφική µηχανή µονού δίσκου µε αφροπαραγωγό και κατάλληλη βούρτσα για ξηρό αφρό, δοσολογείστε το προϊόν στη γεµάτη µε νερό δεξαµενή. Ρυθµίστε κατάλληλα τον αφροπαραγωγό, ώστε να παράγει το αφρό στο επιθυµητό επίπεδο ξηρότητας και σαπουνίστε το χαλί. Ανασηκώστε το πέλος του χαλιού µε κατάλληλη βούρτσα χαλιών, όταν είναι ακόµα υγρό για να επιταχύνετε το χρόνο στεγνώµατος. Αφήστε το χαλί να στεγνώσει και µετά σκουπίστε  σχολαστικά µε βούρτσα χρησιµοποιώντας απορροφητική µηχανή για να αποµακρύνετε τα κρυσταλλοποιηµένα υπολείµµατα σαµπουάν. Σαπουνίστε την ταπετσαρία µε βούρτσα χειρός, αφήστε τη να δράσει και σκουπίστε επιµελώς.
Υγρός καθαρισµός: Χρησιµοποιώντας µια µηχανή µονού δίσκου, δεξαµενή και βούρτσα για το σαπούνισµα των χαλιών, αφήστε το προϊόν κατευθείαν στο δάπεδο και σαπουνίστε αµέσως το χαλί. Ανασηκώστε το πέλος του χαλιού µε κατάλληλη βούρτσα όταν είναι ακόµα υγρό, για να επιταχύνετε το χρόνο στεγνώµατος. Αφήστε το χαλί να στεγνώσει και µετά σκουπίστε σχολαστικά µε βούρτσα χρησιµοποιώντας απορροφητική µηχανή για να αποµακρύνετε τα κρυσταλλοποιηµένα υπολείµµατα σαµπουάν. Σαπουνίστε την ταπετσαρία µε βούρτσα χειρός, αφήστε τη να δράσει και σκουπίστε επιµελώς.
Τεχνικές πληροφορίες :
• Εµφάνιση: Κίτρινο υγρό
• Σχετική πυκνότητα (20°C): 1.00
• Τιµή pH αδιάλυτου προϊόντος: 5.8-6.3
• Τιµή pH κατά την χρήση: 8.0 +/- 0.5 σε διάλυµα 3%
Προσοχή:
Ελέγξτε την αντίσταση των χρωµάτων πριν τη χρήση σε κάποια αθέατη περιοχή. Μην επανατοποθετείτε τα έπιπλα µέχρι το χαλί να στεγνώσει εντελώς.