TASKI TAPI EXTRACT ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΧΑΛΙΩΝ 5ΛΤ. ……………….01.02.007

Καθαριστικό για χαλιά, µοκέτες και ταπετσαρίες. Απομακρύνει την εγκλωβισμένη βρωμιά χωρίς να καταστρέφει τις ίνες. Απελευθερώνει διακριτικό άρωμα πράσινου μήλου χάρη στην τεχνολογία ONT. Σύνθεση χαμηλού αφρισμού για χρήση με οποιαδήποτε μηχανή ψεκασμού-απορρόφησης.

Πλεονεκτήματα :

  • Μοναδικός συνδυασµός ενεργών συστατικών.
  • Ενσωµατώνει την τεχνολογία εξουδετέρωσης δυσάρεστων οσµών ONT.
  • Εξαλείφει τους αλλεργιογόνους οργανισµούς από την οικιακή σκόνη.
  • Μπορεί να χρησιµοποιηθεί τόσο για ξηρό όσο και υγρό καθαρισµό.
Εφαρµογή:
Με αρχικό ψεκασµό: Σκουπίστε το χαλί και αποµακρύνετε τους λεκέδες. Δοσολογείστε το προϊόν σε µηχανή ψεκασµού γεµάτη µε νερό και ψεκάστε το διάλυµα στο χαλί ή την µοκέτα, καθαρίζοντας το πολύ 40-50 m2 κάθε φορά. Αφήστε το να δράσει για περίπου 10 λεπτά (µην αφήσετε τη ψεκασµένη περιοχή να στεγνώσει). Χρησιµοποιήστε καθαρό νερό σε µηχανή ψεκασµού-απορρόφησης για να καθαρίσετε το χαλί. Αν σχηµατιστεί αφρός, χρησιµοποιήστε κατάλληλο αντιαφριστικό όπως το TASKI Tapi Defoam. Ανασηκώστε το πέλος του χαλιού όταν είναι ακόµα υγρό ώστε να επιταχύνετε το χρόνο στεγνώµατος.
Απευθείας χρήση: Σκουπίστε το χαλί και αποµακρύνετε οποιαδήποτε στίγµατα/λεκέδες. Δοσολογείστε το προϊόν σε µηχανή ψεκασµού-απορρόφησης γεµάτη µε νερό και ψεκάστε το διάλυµα στο χαλί ή την µοκέτα. Ανασηκώστε το πέλος του χαλιού, όταν είναι ακόµα υγρό.
Μέθοδος ξεβγάλµατος στιγµάτων/λεκέδων: Σκουπίστε το χαλί. Διαβρέξτε την περιοχή γύρω από το στίγµα / λεκέ µε καθαρό νερό. Εφαρµόστε το προϊόν στο υδατοδιαλυτό στίγµα/λεκέ και αφήστε το για λίγο να δράσει. Ξεπλύνετε µε καθαρό νερό και σκουπίστε αµέσως µε µηχανή απορρόφησης υγρών.

 

Δοσολογία:
Με αρχικό ψεκασµό: 0.5-1 ltr για διάλυµα 10 ltr (5-10%)
Απευθείας εφαρµογή: 0.2 ltr για διάλυµα 10 ltr (2%)
Τεχνικά χαρακτηριστικά :

 

  • Χρώμα : ωχρό κίτρινο
  • pH :6.8-7.3
  • Σχετική πυκνότητα : [20C] :1.00